Het aankopen van een nieuwe woning is een bijzondere gebeurtenis en vaak een langdurig proces. Een uniek proces bovendien, want U koopt hoogstwaarschijnlijk maar een aantal keer, misschien zelfs maar één keer in uw leven een huis. Dit is vaak uw grootste uitgave, wellicht niet te vergelijken met welke andere uitgave dan ook.

Bij de zoektocht naar uw droomwoning en uiteindelijke aanschaf hiervan, krijgt U te maken met zaken,  partijen, regelgeving en keuzes waar U zich niet dagelijks in verdiept. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bezichtigingen, prijsonderhandelingen, ontbindende voorwaarden en bijbehorende contracten. Dan is het wel zo prettig en verstandig, een professioneel, betrouwbaar en onafhankelijk adviseur aan uw kant te hebben.

Bijna alle woningen worden verkocht door middel van een makelaar die in opdracht van de woningbezitter wordt ingeschakeld om zijn woning te verkopen en dus zijn belangen te behartigen. Als aankoopadviseur behartigen wij uw belang. En voor de kosten hoeft U het niet te laten, deze zijn zeer concurrerend en verdient U zeker terug.

Wilt U meer weten over deze dienstverlening, hoe wij voor U te werk gaan en wat de kosten hiervan zijn, bel of mail ons gerust. Wij beantwoorden u vragen graag.

Wij staan klaar voor u.

Bent u overtuigd van onze kwaliteiten? Neem dan contact met ons op.

Bel mij terug

Wilt u graag terug gebeld worden door onze adviseur? Laat dan uw telefoonnummer achter.
Nummer achterlaten

Afspraak plannen

Wilt u graag een afspraak plannen? Vul dan ons afspraak plannen formulier in.
Afspraak plannen

Contact

U wilt iets weten, of u heeft een vraag? Neem dan contact met ons op.
Contact opnemen