Een hypothecair krediet, kortweg hypotheek genoemd, is een geldlening waarbij uw eigen woning dient als onderpand voor de geldverstrekker tot meerdere zekerheid. Het doel om een hypotheek te nemen kan zeer verschillen, echter is de aankoop van een woning of de verbouwing van de eigen woning wel het meest voorkomende doel waarvoor mensen hypotheek opnemen. De keuze die u gaat maken uit vele tientallen geldverstrekkers in Nederland met ieder zijn eigen producten, is een zeer belangrijke keuze waaraan U vaak tientallen jaren vastzit.

Wilt u
- als starter uw eerste woning kopen,
- als doorstromer een nieuwe woning kopen en uw huidige woning verkopen,
- als eigenaar uw eigen woning verbouwen,
- als eigenaar uw huidige hypotheek oversluiten,
- als eigenaar de overwaarde op uw woning gebruiken,
- als ouder uw kind(eren) financieel helpen, neem dan contact met ons op.

Wij adviseren en bemiddelen voor een 20-tal geldverstrekkers die door ons geselecteerd zijn op basis van hun kwaliteiten zoals hun prijs (rente), producten, voorwaarden, service en snelheid van handelen. Wij hebben dus altijd een passende oplossing voor u die voldoet aan uw eigen wensen.

Bij diverse maatschappijen hebben wij een rechtstreekse aanstelling zoals bij Obvion, Florius, ING bank, Rabobank, BLG Hypotheken, Nationale Nederlanden en Sparkasse Aken. Het is niet mogelijk om bij elke geldverstrekker een rechtstreekse aanstelling te krijgen en derhalve hebben wij ook een indirecte aanstelling om te kunnen adviseren en bemiddelen in producten van onder andere Aegon, NIBC, Attens hypotheken, Syntrus Achmea en vele anderen.

Wij staan klaar voor u.

Bent u overtuigd van onze kwaliteiten? Neem dan contact met ons op.

Bel mij terug

Wilt u graag terug gebeld worden door onze adviseur? Laat dan uw telefoonnummer achter.
Nummer achterlaten

Afspraak plannen

Wilt u graag een afspraak plannen? Vul dan ons afspraak plannen formulier in.
Afspraak plannen

Contact

U wilt iets weten, of u heeft een vraag? Neem dan contact met ons op.
Contact opnemen