Mag ik mij even kort aan u voorstellen. Mijn naam is Hans Beckers. Na een Hbo-opleiding ben ik in 1994 begonnen bij een landelijk opererende bank als hypotheekadviseur waarna ik in 1996 de overstap heb gemaakt naar één van de grootste particuliere woningmakelaars van het land, ook als hypotheekadviseur. In de 13 jaar die daarop volgden, heb ik hier diverse leidinggevende functies bekleed, maar ben ik altijd blijven adviseren.

De passie voor het vak, het klantcontact en het financieel realiseren van woonwensen voor mijn klanten, waren voor mij de drijfveren om financieel advies te blijven geven. In 2009 ben ik voor een jaar in een hele andere branche actief geweest echter de genoemde drijfveren deden mij eind 2010 besluiten om een eigen advieskantoor te beginnen. Naast het feit dat ik erkend hypotheekadviseur ben, heb ik ook de leergang persoonlijke financiële planning met goed resultaat afgerond.

Sinds de invoering van de Wet Financieel Toezicht (WFT) in 2007 gelden in onze branche strenge toetredingseisen op het gebied van deskundigheid, betrouwbaarheid, integriteit en wijze van adviseren. Op al deze gebieden is ons kantoor gescreend en beschikken wij over de vereiste vergunningen om als advieskantoor actief te mogen zijn. Daarnaast zijn wij ook verplicht om op onze vakgebieden jaarlijks permanente educatie te volgen om altijd actueel te blijven en op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in onze branche.

Het kantoor is gelegen in het centrum van Kerkrade, naast het centrale busstation met parkeermogelijkheid voor de deur aan de Poststraat 20A. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om buiten kantoortijden afspraken te maken.

Wij zijn aangesloten bij:

- Autoriteit Financiële Markten: AFM
- Klachteninstituut Financiële Dienstverlening: KIFID
- College Bescherming Persoonsgegevens: CBP
- Stichting Erkend Hypotheekadviseur: SEH

Juist nu, na alle ontwikkelingen in de afgelopen jaren, denk bijvoorbeeld aan de bankencrisis, economische crisis, woekerpolis affaire, faillissement van een grote Nederlandse bankinstelling, deeltijd WW en massaontslagen, zijn wij van mening dat u niet alleen belangrijk bent op het moment dat u advies vraagt. Ook gedurende uw leven is er een grote behoefte aan duidelijkheid en flexibiliteit betreffende uw lopende financiële producten.

Onze bedrijfsfilosofie gaat dan ook uit van persoonlijke aandacht, betrokkenheid, kwaliteit, professionaliteit, one stop shopping en optimale service. We streven naar lange termijn relaties, een heldere communicatie, flexibiliteit, goede bereikbaarheid en een goede prijs kwaliteitsverhouding.

Wij staan klaar voor u.

Bent u overtuigd van onze kwaliteiten? Neem dan contact met ons op.

Bel mij terug

Wilt u graag terug gebeld worden door onze adviseur? Laat dan uw telefoonnummer achter.
Nummer achterlaten

Afspraak plannen

Wilt u graag een afspraak plannen? Vul dan ons afspraak plannen formulier in.
Afspraak plannen

Contact

U wilt iets weten, of u heeft een vraag? Neem dan contact met ons op.
Contact opnemen