Ook wij hebben te maken met kosten. Kosten voor onze huisvesting, de vereiste vergunningen,opleidingen en permanente educatie, ict-kosten, kantoorkosten en salaris.

Tot 1 januari 2013 werden deze kosten voornamelijk vergoed door de maatschappij waar uw producten worden ondergebracht. De maatschappij betaalde provisie uit aan de financieel adviseur. De hoogte van deze provisie was afhankelijk van het product en de maatschappij en dus geen vast bedrag. Deze vergoeding aan de financieel adviseur werd vervolgens doorberekend aan U door middel van afsluitprovisie, premie- en/of renteopslag. Dit was algemeen geaccepteerd, vaak ondoorzichtig, soms buitensporig hoog maar vooral voorafgaande aan het advies, vaak niet bekend.

Per 1 januari 2013 is provisiebetaling bij wet verboden (behalve op genoemde datum reeds lopende producten) en wij zijn van mening dat door provisiebetaling een financieel adviseur niet onafhankelijk kon zijn en bewust of onbewust gestuurd werd in zijn advies en hierdoor werd zijn eigen belang alleen maar groter.

Wij werken uitsluitend op:
- Vast tarief
- Uurtarief
- Abonnementstarief

In ons eerste oriënterend gesprek dat altijd kosteloos is, kijken wij óf wij wat voor U kunnen betekenen en zo ja, in welke vorm U ons wilt betalen en hoe hoog de kosten zijn voor de door U af te nemen diensten.

Na dit gesprek maken wij U een opdrachtbevestiging (offerte) waar alle afspraken in vastgelegd worden. U weet dan precies waar U, voorafgaand aan het hele advies- en bemiddelingsproces, aan toe bent, wat U van ons mag verwachten en hoeveel U daarvoor betaalt. U als opdrachtgever betaalt ons dus rechtstreeks voor het werk dat wij leveren, zonder tussenkomst van een derde. Vanzelfsprekend betaalt U ons pas nadat wij onze dienstverlening tot volle tevredenheid van U hebben uitgevoerd. Uiteraard betaalt U geen kosten voor ons advies en bemiddeling meer aan de maatschappij. Helder, Persoonlijk en Onafhankelijk. Indien de gemaakte afspraken door U bevestigd worden, starten wij met onze werkzaamheden.

Wij staan klaar voor u.

Bent u overtuigd van onze kwaliteiten? Neem dan contact met ons op.

Bel mij terug

Wilt u graag terug gebeld worden door onze adviseur? Laat dan uw telefoonnummer achter.
Nummer achterlaten

Afspraak plannen

Wilt u graag een afspraak plannen? Vul dan ons afspraak plannen formulier in.
Afspraak plannen

Contact

U wilt iets weten, of u heeft een vraag? Neem dan contact met ons op.
Contact opnemen